Ervaringen van cliënten

orthopedagogische praktijk "Vlinderwijs" Nijlen

F.

Nijlen

"Bedankt om mij dit jaar ook weer zo goed te helpen! Ik breng je straks nog een cadeautje. :)"

M. en L.

Pulderbos

"Ik merk dat mijn dochter steeds meer zelfvertrouwen krijgt bij het leren. Dit na 6 sessies met jou. Al is er nog een weg te gaan, ze is goed bezig, dankzij jou!"

S. en K.

Nijlen

"Mijn zoon zit intussen in het 6de middelbaar. Hij doet het goed, en is enorm gemotiveerd. Hij wil ook verder studeren en weet zelfs wat en waar. Ik weet dat, als het nodig is, hij met jou zelf contact opneemt. Je hebt wonderen verricht met hem, en zijn zelfvertrouwen neemt alleen maar toe. Dank je wel voor je hulp, steun en luisterend oor."

A.

Bouwel

"Wij zijn mega trots op onze zoon. Hij is werkelijk fantastisch de laatste weekjes. Merci voor alles wat je doet!"
"Fijn dat jij dat ook ziet, Saskia. Er zijn vele die het zien."
"Ik zou hem wel graag op regelmatige basis laten komen. Want hij heeft u graag en we zien echt verschil. En ik zou het heel zonde vinden mochten we dat weer kwijt raken."

S.

Lier

"Beste,

Vandaag was voor mij gelukkig nog niet de eerste schooldag want ik ben afgestudeerd! 😃

Ik wil je nog eens bedanken voor de hulp, zonder jouw hulp was godsdienst waarschijnlijk niet goed afgelopen 🙈

Groeten,"

P.

Nijlen

"Goede begeleiding, op een speelse maar toch leerrijke manier. Saskia is iemand waar mijn dochter zich meteen bij thuis voelt."

M. en J.

Nijlen

"Wij hebben alleen maar positieve ervaringen. Saskia houdt zeer goed rekening met de noden van het kind. Er wordt op een speelse manier (met doelgerichte spellen) een aanvulling gegeven. Zij is een rustig, geduldig persoon. Ook is er altijd wel tijd voor een gesprek met ouders en kind."

K.

Nijlen

"Saskia is een erg dynamische, creatieve duizendpoot. Mijn zoon is eerder verlegen en praat niet zo makkelijk met mensen die hij niet kent; zeker niet over zijn gevoelens. Saskia wist vrij snel zijn vertrouwen te winnen door samen met hem te knutselen. Tijdens die activiteiten kon ze dan met mijn zoon een aantal thema's aankaarten, zonder dat het als 'therapie' overkwam. Saskia is erg lief en toegankelijk. Ze heeft ook konijntjes thuis, en ontvangt de kinderen/ouders gewoon bij haar thuis in de woonkamer. Dat maakt het voor een kind meteen weer vertrouwd en minder bedreigend."

Deelnemers infoavond 'Hooggevoeligheid'

dinsdag 9 mei 2017


"Zeer leerrijke workshop over '(Hoog)gevoeligheid bij kinderen'. Heel mooie en praktische tips, voor thuis en in de klas. De spreekster gebruikte heel duidelijke voorbeelden uit haar eigen ervaringen. Het was super-interessant !"

C.

Hulshout

"Onze dochter is geslaagd ! Bedankt voor de goede studiehulp, Saskia !"

Deelnemers infoavond 'Hooggevoeligheid'

dinsdag 13 juni 2017


"Heel leerrijke lezing over '(Hoog)gevoeligheid bij kinderen'. In een warme en huiselijke sfeer met hapje & drankje, samen met een gezellige groep mensen. De spreekster maakte alles heel duidelijk en overzichtelijk. Ze bracht alles op een zeer vlotte en aangename manier. Het was erg afwisselend. Prachtig gebracht. De spreekster is duidelijk gepassioneerd ! Ze spreekt uit ervaring als mama. Een echte aanrader met veel praktische tips."

Deelnemers 4-delige vormingsreeks 'Opvoedingsondersteuning via Triple P voor ouders'

vanaf maart 2018


"Een gezellige avond."

"Fijn om te horen dat ik niet de enige ben waarbij opvoeden moeilijk gaat."

"Goede interactieve cursus waar tijd was voor verzuchtingen en voorbeelden."

"De cursus geeft een goede leidraad. Handig om nog eens alles op een rijtje te zien."

"Het persoonlijk handboek en de aparte, extra bladen met de grote lijnen waar een meerwaarde."

"Ik raad de cursus zeker aan anderen aan."


Cursisten lessen Kindercoaching

Antwerpen en Hasselt


Cursussen Kindercoaching gegeven door Saskia
aan volwassenen in het avondonderwijs:

"Fijne lessen ! Ik denk dat je in je praktijk veel kindjes gelukkig maakt ! Zeer leerrijk, interessant, perfect wat ik verwachtte, wil nog meer leren. Top cursus ! Super praktijk gericht ! Heel fijn om zo veel praktische tools aangereikt te krijgen ! Goede leerkracht, fijn om de ervaring die je had te horen. Top ! Super fijn & hap klaar om aan de slag te kunnen !" 

Cursisten lessen Familiecoaching

Antwerpen en Hasselt


Cursussen Familiecoaching gegeven door Saskia
aan volwassenen in het avondonderwijs:


"Goede verhouding theorie en praktijk. Super toffe manier van lesgeven met heel wat originele methodieken en oefeningen. Heb weer heel wat bijgeleerd. :)"

B.

Nijlen

Access bars ®

"Na mijn eerste Access bars ® sessie heb ik 's nachts goed en vast geslapen. In de loop van de dag voelde mijn hoofd lichter omdat mijn nek niet stijf was en beter bewoog. Mijn nek deed ook geen pijn bij het wakker worden. Ik ben dat niet gewoon dat mijn nek zo los zit. Dankjewel."

H.

Brasschaat

Access bars ®

"Vandaag ging ik langs bij Saskia Faes van OPP "Vlinderwijs", om het cadeau dat ik kreeg bij de start van deze 'kickstart your dream' te gaan verzilveren (lees vergulden (!), hieronder lees je waarom ik dit zeg ;) ).

De volle Supermaan had me al twee dagen in z'n greep, hoofdpijn, overdenken, extreme vermoeidheid, twijfels, een beetje error in het hoofd en dan net nog eens de dagen van de maand..

Maar... Wat was dit een verademing! Ik kan niet in woorden uitdrukken wat dit me allemaal bracht! Helderheid in mijn hoofd, een heerlijk ontspannen gevoel, energie voor tien (!), een gevoel van inspiratie vanuit mijn hart, duidelijkheid in mijn doelgroep, ... Daarbovenop werd ik helemaal in mijn kracht gezet door de mooie woorden van Saskia!

Wauw, wat kreeg ik zoveel mooie cadeaus vandaag! Dankjewel Saskia! Dankjewel, dankjewel!

Voor zij die het cadeau nog niet verzilverd hebben.. zéker doen!!"

contacteer de praktijk

orthopedagogische praktijk "Vlinderwijs", Saskia Faes, Nonnenstraat 34, 2560 Nijlen, 0499/43.23.55, oppvlinderwijs@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.