Ervaringen van cliënten
orthopedagogische praktijk "Vlinderwijs" Nijlen

P.

Nijlen

"Goede begeleiding, op een speelse maar toch leerrijke manier. Saskia is iemand waar mijn dochter zich meteen bij thuis voelt."

M. en J.

Nijlen

"Wij hebben alleen maar positieve ervaringen. Saskia houdt zeer goed rekening met de noden van het kind. Er wordt op een speelse manier (met doelgerichte spellen) een aanvulling gegeven. Zij is een rustig, geduldig persoon. Ook is er altijd wel tijd voor een gesprek met ouders en kind."

K.

Nijlen

"Saskia is een erg dynamische, creatieve duizendpoot. Mijn zoon is eerder verlegen en praat niet zo makkelijk met mensen die hij niet kent; zeker niet over zijn gevoelens. Saskia wist vrij snel zijn vertrouwen te winnen door samen met hem te knutselen. Tijdens die activiteiten kon ze dan met mijn zoon een aantal thema's aankaarten, zonder dat het als 'therapie' overkwam. Saskia is erg lief en toegankelijk. Ze heeft ook konijntjes thuis, en ontvangt de kinderen/ouders gewoon bij haar thuis in de woonkamer. Dat maakt het voor een kind meteen weer vertrouwd en minder bedreigend."

C.

Hulshout

"Onze dochter is geslaagd ! Bedankt voor de goede studiehulp, Saskia !"

Deelnemers infoavond 'Hooggevoeligheid'

dinsdag 9 mei 2017

"Zeer leerrijke workshop over "(Hoog)gevoeligheid bij kinderen". Heel mooie en praktische tips, voor thuis en in de klas. De spreekster gebruikte heel duidelijke voorbeelden uit haar eigen ervaringen. Het was super-interessant !"

Deelnemers infoavond 'Hooggevoeligheid'

dinsdag 13 juni 2017

"Heel leerrijke lezing over "(Hoog)gevoeligheid bij kinderen". In een warme en huiselijke sfeer met hapje & drankje, samen met een gezellige groep mensen. De spreekster maakte alles heel duidelijk en overzichtelijk. Ze bracht alles op een zeer vlotte en aangename manier. Het was erg afwisselend. Prachtig gebracht. De spreekster is duidelijk gepassioneerd ! Ze spreekt uit ervaring als mama. Een echte aanrader met veel praktische tips."

Cursisten lessen Kindercoaching

Antwerpen en Hasselt

Cursussen Kindercoaching gegeven door Saskia
aan volwassenen in het avondonderwijs:
"Fijne lessen ! Ik denk dat je in je praktijk veel kindjes gelukkig maakt ! Zeer leerrijk, interessant, perfect wat ik verwachtte, wil nog meer leren. Top cursus ! Super praktijk gericht ! Heel fijn om zo veel praktische tools aangereikt te krijgen ! Goede leerkracht, fijn om de ervaring die je had te horen. Top ! Super fijn & hap klaar om aan de slag te kunnen !" 

Cursisten lessen Familiecoaching

Antwerpen en Hasselt

"Goede verhouding theorie en praktijk. Super toffe manier van lesgeven met heel wat originele methodieken en oefeningen. Heb weer heel wat bijgeleerd. :)"

contacteer de praktijk