Kinder- en jongerencoaching

orthopedagogische praktijk "Vlinderwijs" Nijlen

Kinder- en jongerencoaching

creatief, hartelijk en warm

Een kinder- en jongerencoach is een laagdrempelig, snel te bereiken hulpverlener die het kind, de jongere en de ouders ondersteunt. De hulp van een coach kan voor veel kinderen, jongeren en hun ouders het verschil maken.

De kinder- en jongerencoach werkt oplossingsgericht, begeleidt kinderen, jongeren en hun ouders via gesprekken, visualisaties, spel, beweging, EFT, creativiteit ... en helpt het kind en de jongere om op zijn eigen manier, met gebruik van zijn/haar talenten zijn/haar weg te vinden. Het uiteindelijke doel is om het kind, de jongere en de ouders weer in hun kracht te zetten.


Mogelijke hulpvragen:

~ omgaan met scheiding ~

~ omgaan met verlies en rouw ~

~ omgaan met boosheid ~

~ sociale vaardigheden ~

~ pesten of gepest worden ~

~ weinig zelfvertrouwen ~

~ laag zelfbeeld ~

~ stress en spanning ~

~ angsten ~

~ concentratieproblemen ~

~ ASS/autisme ~

~ ADHD ~

~ opvallende veranderingen in gedrag ~

~ ... ~


Voor wie?:

* kinderen * 

* jongeren *


individuele begeleiding


K.

Nijlen

"Saskia is een erg dynamische, creatieve duizendpoot. Mijn zoon is eerder verlegen en praat niet zo makkelijk met mensen die hij niet kent; zeker niet over zijn gevoelens. Saskia wist vrij snel zijn vertrouwen te winnen door samen met hem te knutselen. Tijdens die activiteiten kon ze dan met mijn zoon een aantal thema's aankaarten, zonder dat het als 'therapie' overkwam. Saskia is erg lief en toegankelijk. Ze heeft ook konijntjes thuis, en ontvangt de kinderen/ouders gewoon bij haar thuis in de woonkamer. Dat maakt het voor een kind meteen weer vertrouwd en minder bedreigend."

A.

Bouwel

"Wij zijn mega trots op onze zoon. Hij is werkelijk fantastisch de laatste weekjes. Merci voor alles wat je doet!" "Fijn dat jij dat ook ziet, Saskia. Er zijn vele die het zien." "Ik zou hem wel graag op regelmatige basis laten komen. Want hij heeft u graag en we zien echt verschil. En ik zou het heel zonde vinden mochten we dat weer kwijt raken."


Uw investering

voor een optimaal resultaat

Kindercoach & Jongerencoach

(60 minuten)

€ 55

contacteer de praktijk

orthopedagogische praktijk "Vlinderwijs", Saskia Faes, Nonnenstraat 34, 2560 Nijlen, 0499/43.23.55, oppvlinderwijs@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.